-

به پورتال بیمارستان بنت الهدی بجنورد خوش آمدید



گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۷ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۱۵۸۱ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۱۰۲۰۷ مورد

آموزش تغذیه به مادران باردار و همراهیان

دوشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٩ ساعت ١٠:٤٣ ق.ظ   ( بازدید : 572 نفر )


آموزش تغذیه به مادران باردار و همراهیان بیمارستان بنت الهدی بجنورد:

اصول تغذیه :

*رعایت تنوع وتعادل در برنامه غذایی واستفاده ازهمه 5 گروه غذایی شامل:

  • گروه نان وغلات با تاکید برغلات ونان های سبوس دار،انواع جوانه ها و
  • گروه میوه ها با تاکید برمصرف انواع مختلف میوه ها،
  • گروه سبزی ها با تاکید برمصرف انواع آنها بارنگ های متفاوت وبه ویژه خانواده کلم،
  • گروه گوشت ها با تاکید برتخم مرغ، مرغ ،ماهی، حبوبات ومغزها و
  • گروه شیر ولبنیات با تاکید برمصرف لبنیات کم چرب توصیه می شود.

به طور کلی نوشیدن مایعات کافی،گامی مؤثر در کنترل بیماری است. استفاده از آب، آبمیوه ها،چای و انواع سوپ ها همزمان با شروع علائم توصیه میشود. هضم ترکیبات مایع نیازبه انرژی کمتری دارد، در نتیجه بدن انرژی کافی برای مقابله با بیماری را خواهد داشت

.مایعات به رقیق شدن ترشحات و دفع سموم کمک میکنند و باعث تسکین گلودرد میشود.

از دیگرترکیبات مهم در مقابله با این بیماری میتوان به دریافت کافی ریز مغذی های موثر در سیستم ایمنی از قبیل ویتامینC، ویتامین B6 ،E ،D ،روی، منیزیم، سلنیم و امگا 3 بویژه از منابع غذایی غنی از این ترکیبات اشاره کرد.  به عنوان نمونه سلول ها ی ایمنی غنی از ویتامینC بوده و در شرایط استرس دستیابی ویتامینC به سلولهای درگیرافزایش می یابد که خود توجیه کننده افزایش نیاز به ویتامینC در شرایط بیماری و التهاب است. ویتامین  Cنقش مهمی را در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری عهده دار است.

 


منبع : بیمارستان بنت الهدای بجنورد چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.















جستجو
گلباران مزار شهدا (۴۸۴۳ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...